dimarts, 17 d’abril del 2012

Cada fill és únic

Feia dies que no xerrava amb vosaltres, petites. He estat molt ocupada i no he trobat el moment de seure tranquil·lament per estar amb vosaltres. Coses dels grans!

Això no vol dir que no hi hagi pensat, al contrari, no hi ha moment que no us tengui presents. Vull dir-vos que estic millor, que començ a somriure i a riure més, que començ a disfrutar de petites coses... La recerca de metges i solucions m'està fent sentir bé. Així sent que estic fent alguna cosa i crec que vaig per bon camí. 

A veure si així, qualque dia, podeu tenir un germanet o germaneta que es quedi amb mi. Que no us llevarà mai el lloc, cada una de vosaltres té el seu, propi i únic. Un infant al qui explicaré que no ha estat el primer, que té dues germanes grans que varen partir massa prest. Me l'imagin, me la imagin, mirant el quadre de les floretes i fent-li una besada, nedant a la mar on us vàrem dir adéu, jugant amb els objectes que no eren per a ell, o per a ella, sino per a vosaltres, dormint a un bressol que no havia de ser per ell, o per a ella, però que estrenarà...

Quan aquest dia arribi tot es multiplicarà per tres: cada cançó que li canti serà per a tots tres, cada abraçada, cada besada que li faci, serà també per a vosaltres, cada "t'estim", cada paraula dolça, us les faré arribar també... Perquè el món només en veurà un, però realment tendré 3 fills. 

Vos estim

Mamà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada