dissabte, 15 de juny del 2013

Fosc

Júlia y Aina tienen un nuevo compañero de juegos en el cielo. Se llama Fosc: un amigo de cuatro patas. En ese lugar de luz y color, de juegos y de risas, no pueden faltar los perros, al menos para mí. Y como este cielo es mío, es el que yo me invento para ellas, Fosc tiene que estar allí, corriendo y saltando y dándoles algún que otro lametón.

Alguien podría decir que es sólo un perro, pero los que convivimos con ellos día a día, sabemos que es otra manera más de amar. Su pérdida es algo importante, sin necesidad de compararla con cualquier otro tipo de pérdida. Sus dueños han perdido a un amigo, un compañero, un amor,... de forma inesperada. Y duele. Ese dolor y ese amor se merecen el mayor de los respetos.

Hoy me permito desviarme del tema principal de este blog para mandarles un gran abrazo a mi hermano y mi cuñada y unas caricias especiales para Fosc, que ahora cuida de mis niñas. 

T'estimam, Fosquito!

4 comentaris:

  1. Gracies es l'unic que et puc dir!ens has fet costat en tot moment i ens has cuidat i mimat com ningu!t'has fet carreg de tot i se ben cert que facil no ho va ser i ser que ell esta a colque lloc cuidant de tots nosaltres sapiguent lo molt que l'estimavem!era en foski!no botava ningu com ell,no sabia esperar per el menjar i se que ho recordarem amb una gran rialla despres de les nostres llagrimes!se que ho sentiu igual que nosaltres per aixo nomes puc dirte que moltes gracies per tot!
    I si de cada moment estic mes convençuda de que algo bo mos espera,alguna alegria de dir ara si ara mos ha tocat,nomes esper que aquesta bona noticia no se faci esperar molt!
    Una bessada molt grossa per voltros dos i com no na julia i a n'aina que no saps lo orgullosos que esteim que haguis volgut compartir aquest moments amb elles al seu blog!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si pogués fer més...

      Si, un dia ho recordarem tot amb un somriure. En Foskito era tan especial...

      I si això m'ha fet veure alguna cosa bona, és que ens tenim uns als altres, també en aquests moments tan dificils. Això és tot un regal.

      Però no direm que no si n'arriben més, eh?

      Vos estim

      Elimina
  2. Siento la pérdida. Un abrazo para tu familia

    ResponElimina